Utmarksverige

VARUKORG

KONTO

Utomhusmatlagning över öppen eld!

Utomhusmatlagning över öppen eld!

Destination
Preparing food on a fire

Utomhusmatlagning över öppen eld!

Datum

Valbart särskilda datum

Pris

Priserna startar på *1395 SEK/ Person

*Andra priser gäller för föreningar 

Tidsåtgång

4 timmar

Svårighet

Lätt

Grupp storlek

15 personer

Om Utomhusmatlagning över öppen eld!

Välkommen till en smakrik upplevelse där du får utforska matlagningens konst över öppen eld! Med oss dyker du in i en värld av äkta matglädje, där eldens lekfulla element – rök, glöd, värme och flammor – ger dina rätter en unik och oemotståndlig karaktär. Föreställ dig att baka, koka, grilla och flambera på ett sätt som väcker alla dina sinnen.

Vi erbjuder en mängd tillagningsmetoder som är enkla att lära och som förvandlar dina måltider till kulinariska mästerverk. Och det bästa av allt? Du får uppleva denna fantastiska matlagningskonst tillsammans med likasinnade. Ta med ditt kompisgäng, firande, förening eller företag och skapa oförglömliga minnen!

Våra menyer är anpassningsbara för alla smaker, inklusive veganska, vegetariska, fisk- och viltalternativ. Vi använder lokala råvaror av högsta kvalitet för att garantera en genuin och jordnära smakupplevelse. I våra matlagningskurser ingår allt du behöver: råvaror, ved och expertinstruktioner. Vi delar in er i grupper för att förbereda förrätter, huvudrätter och desserter – en perfekt kombination av teamarbete och matglädje.

Boka din plats idag och ta del av en extraordinär matupplevelse med oss. Vi väntar på dig med öppna armar och tända eldar!

I priset inkluderas råvaror, ved och instruktör/föreläsare.

Ni kan välja om ni har några preferenser : Veganskt, Vegetariskt, Fisk, Fågel eller annat vilt.

Vi går igenom hur vi använder och nyttjar elden i de olika elementen och delar sedan in er i grupper. Förrätt – Huvudrätt & Dessertgrupp

 
 

Galleri frånUtomhusmatlagning över öppen eld!

Dela via sociala medier :

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna om ni har några frågor angående vår unika upplevelse: Utomhusmatlagning över öppen eld! Vi ser fram emot att höra från er!