Utmarksverige

VARUKORG

KONTO

Föreläsning om Allemansrätten

Föreläsning om Allemansrätten

Event
unnamed (1)

Föreläsning om Allemansrätten

Datum

VId förfrågan

Pris

Från 295 SEK/ Person

Tidsåtgång

1-2 Timmar

Svårighet

Lätt

Grupp storlek

-

Föreläsning om Allemansrätten

Välkommen till en fascinerande och insiktsfull föreläsning om Allemansrätten, en av Sveriges mest unika och samtidigt komplexa rättigheter. Många av oss tror att vi har full koll på Allemansrätten, men det visar sig ofta att det finns så mycket mer att lära.

Under vår föreläsning utforskar vi de djupa och ibland snåriga aspekterna av denna rättighet. Du kommer att få insikter om vad Allemansrätten innebär i olika miljöer – från privata skogar till naturreservat, nationalparker, Natura 2000-områden och statligt ägd mark.

Vår expertis sträcker sig bortom den grundläggande förståelsen och in i de praktiska aspekterna av att leva i harmoni med naturen. Föreläsningen bygger på boken en ”fickhandbok för naturbörjare” som vi har skrivit.

Både i boken och på föreläsningen får lära dig hur man på ett säkert sätt gör upp eld, identifierar ätbara svampar och växter, samt upptäcker läkeväxter. Men vilär dig också om ’den dödliga trion’ – tre växter i den svenska naturen som är farliga att förtära.

Denna 1-2 timmars interaktiva föreläsning är perfekt för alla som älskar naturen och vill fördjupa sin kunskap. Du kommer att få möjlighet att ställa frågor och engagera dig i diskussioner, vilket gör föreläsningen till en levande och dynamisk upplevelse.

Boka din plats nu för en unik möjlighet att utforska och förstå de viktiga aspekterna av Allemansrätten. Detta är en chans att utöka din kunskap och bli mer medveten om dina rättigheter och skyldigheter i den svenska naturen. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av lärande och upptäckter!”

Dela via sociala medier :

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna om ni har några frågor angående vår unika upplevelse: Föreläsning om Allemansrätten. Vi ser fram emot att höra från er!